top of page

do 26 jan

|

Kleuterschool Spelewei

Yoga & pilates voor mannen

Altijd al eens willen voelen wat yoga en/of pilates voor jouw kan betekenen? Er worden zowel spierversterkende als versoepelende oefeningen aangereikt en gaan daarbij op zoek naar een evenwicht tussen inspanning en ontspanning. Geen ervaring vereist

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yoga & pilates voor mannen
Yoga & pilates voor mannen

Tijd en locatie

26 jan 2023, 20:30 – 21:45

Kleuterschool Spelewei, Hodonk 35, 2470 Retie, België

Gasten

Over het evenement

We beginnen met goede voornemens in 2023. Na veel vraag voor een yogales voor mannen zal op 26 januari om 20u30 de eerste proefles plaatsvinden in de polyvalente zaal aan Kleuterschool Spelewei Retie. Naar aanleiding daarvan wordt er verder bekeken of er meerdere lessen op het programma komen. 

Wat mee te brengen:

Comfortabele kledij, yoga of fitnessmatje, kussen, flesje water

Wat te verwachten:

Je gaat op een zachte manier op zoek naar ruimte in je lichaam via ademhaling en beweging. Je leert hoe je bepaalde spanningen in je lichaam losser kan maken door een andere bewegingskwaliteit te integreren.  Je focus ligt op het proces en wat het teweeg brengt in je energiestroming, voorbij de uitkomst of een doel op zich. De druk van presteren wordt weggenomen, waardoor er een meer open energie ruimte krijgt. Deze energie werkt als tegenbalans van de yangkant (prestatiegericht, doelgericht, harde energie) waar we vaak in vertoeven. 

Begeleid door Jolanda Luijten

Prijs: Indien eerste les gratis, losse les 13€ of met beurtenkaart 

Locatie: Kleuterschool Spelewei, Hodonk 35, 2470 Retie

Deel dit evenement

bottom of page