top of page

Tue, Oct 31

|

Ranst

Samhain Family Gathering

Een gedroomd familiefeest. Een dag die we samen beleven als één grote familie, op het ritme van de natuur en de dieren. Je eigen ritme vinden en een gemeenschap waarin we door elkaar gedragen worden. Veel plezier, niets moeten en gewoon zijn. Het leven vieren op een wondermooie plek.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Samhain Family Gathering
Samhain Family Gathering

Tijd en locatie

Oct 31, 2023, 11:00 AM – 9:00 PM

Ranst, Doornbaan 5, 2520 Ranst, België

Over het evenement

SAMHAIN FAMILY GATHERING

Een gedroomd familiefeest.

Wanneer 3 vruchtbare vrouwen hun wensen voor de toekomst verweven, luisteren hun voorouders aandachtig mee…

Een dag die we samen beleven als één grote familie, op het ritme van de natuur en de dieren. Je eigen ritme vinden en een gemeenschap waarin we door elkaar gedragen worden. Veel plezier, niets moeten en gewoon zijn. Het leven vieren op een wondermooie plek.

Er is geoogst, onze mama’s maken overheerlijke gerechtjes met seizoensgroenten. En de betoverende tipitent voor de kinderen staat klaar.

Volgens de oude traditie vieren we op 31 oktober Samhain: Het begin van een nieuw oogstjaar, de overgang van zomer naar winter. De start van een nieuwe cyclus. Onze tijd om een nieuwe traditie leven in te blazen:

11:00 welkom 11:30 potluck lunch 13:00 kennismaking met elkaar en de paarden - Eveline (de Minnebrug) 14:00 live optreden - (Inti Sound) 14:45 contact play - Johanna (Oplaadpnt) 15:30 live optreden - (Inti Sound) 16:15 Rustmoment 17:30 allen aan tafel! 19:00 vuurritueel - Karolien (Hemellichaam)

Na het vuur voorzien we nog een zoete verrassing als afsluiter!

Om een intieme sfeer te garanderen, voorzien we een beperkt aantal plaatsen. Wil jij een plekje aan tafel reserveren? 

Dat kan via https://forms.gle/9A4zYRUrZjXxVCJY6. Je kan dan als eerste een ticket kopen wanneer de verkoop van start gaat.

Tot binnenkort!

Eveline, Johanna en Karolien

~ Een co-creatie van de Minnebrug, Oplaadpnt en Hemellichaam. met muzikale verbinding door Inti Sound.

Deel dit evenement

bottom of page